Gildehoen kip (diervriendelijk kipvlees)

Naast rund- en varkensvlees kunt u bij ons terecht voor een ruime keus aan kip producten. De kip die wij inkopen behoort tot het beste kwaliteit vlees, het Gildehoenconcept. Het Gildehoenconcept is gericht op het dierwelzijn voor de kippen.

Lagere bezetting in de stallen, de kippen groeien op bij een normaal dag en nachtritme en hebben 24 uur water en 100% plantaardig voer tot hun beschikking. De kippen zijn afkomstig van het Hubbard ras en hebben sterke genen. Door de kippen meer tijd en leefruimte te geven om op te groeien, zijn ze minder gevoelig voor gezondheidsproblemen. Dit levert vitale, sterke en gezonde kippen op. Dit komt de smaak ten goede.

U bent dus bij ons aan het juiste adres voor een heerlijk en smaakvol stukje gevogelte. Het kip-assortiment dat u bij ons in de toonbank vindt, is op een verantwoorde wijze gefokt. Zeer belangrijk hierbij is het feit dat deze kippen niet preventief zijn behandeld met antibiotica.

Ook zijn deze kippen ‘droog’ geslacht. Bij deze methode wordt er geen extra vocht in het vlees opgenomen, zodat al de vleessappen 100% natuurlijk zijn.

Lees meer op www.gildehoen.nl >