Varkensvlees

Ons varkensvlees is uitsluitend afkomstig van een gecertificeerde boerderij in Kruiningen. Het slachten, uitsnijden, uitbenen en verdelen vindt in onze eigen slagerij plaats. Zodoende houden wij een goede controle op alle grondstoffen voor winkel, worstmakerij en zouterij. Daarna richten wij ons op het vervaardigen van hoogwaardige producten en de vele specialiteiten die u in onze winkel tegen komt.

Bij het verwerken van de grote stukken vlees in panklare producten, kijken we goed naar de kwaliteit en structuur van het vlees. Concessies doen we niet. In dit stadium is de kwaliteit van het vlees zoals het op uw bord komt het belangrijkst.

Het hele proces speelt zich af op dezelfde plaats en met dezelfde mensen. Dat garandeert de ambachtelijke kwaliteit van ons vlees – en dat proef je. Nog maar een klein deel van de Nederlandse slagers gaat op deze manier te werk. Wij kiezen met passie voor het complete plaatje van ons ambacht.

Natuurlijk voldoen we aan de kwaliteitseisen van HACCP en de EEG-normen. Alleen zo weet u zeker dat er een gezond stukje vlees van Slagerij Mieras op tafel komt.